Bij Uitgeverij Merweboek is het boek verschenen: Boven jezelf uit zingen. Kerkmuzikaal dagboek. (256 blz., € 17,90). Het bevat een verslag van de wederwaardigheden en gedachtevorming op kerkmuzikaal gebied, dat Dirk Zwart bijhield gedurende 2009. 

Een verslag van mijn (Dirk Zwart) wederwaardigheden en gedachtevorming over kerkmuziek gedurende 2009: de ontwikkeling en uitvoering van plannen voor de Stichting Nieuwe Kerkmuziek, een vacature bij de NCRV, een zomervakantie in Engeland, een cursus Kerkmuzikaal Beleid, redactiewerk voor Eredienstvaardig en het Nieuwe Liedboek, de eigen kerkmuzikale praktijk, een aantal nieuwe composities, allerhande lectuur en uiteenlopende gebeurtenissen op het kerkmuzikale erf. Download of bekijk hier het NAMENREGISTER of BESTEL.

Het duurt nog een aantal dagen voordat het boek in de boekhandel ligt. Het is nu reeds rechtstreeks te koop voor € 17,90 (+ € 2,- bijdrage in de verzendkosten) bij de auteur: Dirk Zwart. http://www.dirkzwart.com/, http://www.kerkmuziek.nu/