GOES - Op zaterdag 26 december 2010 zal de Zeeuwse Koorschool het traditionele kerstconcert geven. De titel van het concertprogramma is "Angels all above"; engelen staan centraal in de programmering. Er zijn veel redenen om dit bijzondere concert te bezoeken.

Ten eerste, het Jongenskoor van de Zeeuwse Koorschool en het Herenkoor Sint-Cecilia zullen bekende, minder bekende en onbekende kerstmotetten zingen; het jongenskoor zingt een modern werk van John Tavener.
Ten tweede, Bellringers van de Zeeuwse Koorschool zullen ook concerteren. De bellringers van de Zeeuwse Koorschool zijn de enige bellringers-groep van West-Europa!
Ten derde, de pianist Wolfgang Nijholt zal een aantal delen spelen uit het onbekende werk 'Weihnachtsbaum' van Franz Liszt; een muzikale kerstboom door Liszt met hulp van Nijholt opgetuigd.
Ten vierde, enkele theatrale elementen zullen een rol spelen in het concert. Een aantal, niet-alledaagse, schilderijen (Daan Molhoek) met als thema Engelen zullen binnengedragen en getoond worden.
Ten vijfde, na alle kerstdrukte op Tweede Kerstdag heerlijk nagenieten van Kerstmis, in alle rust! Weest welkom!
 
Kerstconcert "Angels all above"
Zaterdag 26 december (Tweede Kerstdag), 15.30 u.
R.-K. Heilige Maria Magdalenakerk (Singelstraat), Goes
Jongenskoor en Bellringers van de Zeeuwse Koorschool
Herenkoor Sint-Cecilia
Wolfgang Nijholt, pianio
Marcel van Westen, orgel
Evert Wagter, directie
toegang vrij, programmaboekje één euro
 
Stichting Zeeuwse Koorschool - Directeur Evert Wagter
Singelstraat 7 - 4461 HZ  GOES NL -  0113 216169
www.zeeuwsekoorschool.nl - info@zeeuwsekoorschool.nl
Rabobank 33.40.13.178 - Postbank 180038

PERSBERICHT