ZWOLLE - Code-Music organiseert een zangdag op zondag 6 oktober. Tijdens de zangdag maken we kennis met nieuwe liederen voor jongerenkoor en middenkoor. Op het programma staat in ieder geval een lied dat deel uitmaakt van het verplicht repertoire van het jongerenkorenfestival in Poeldijk van november a.s. Twee vliegen in een klap dus. Andere liederen komen uit de nieuwe bundel in de succesvolle serie Sporen-naar-God. Al met al genoeg reden om met een aantal koorleden de zangdag te bezoeken. En meestal tref je er nog bekenden ook !

De workshopleiders zijn Willien van Wieringen, Kees von Harenberg en Norman Ebicilia.
De begeleiders zijn Tim Geraedts, Anne Roozeboom en Thijs van der Hulst.
Na binnenkomst word je ingedeeld in een van de drie 3 stemgroepen,  sopraan, alt of heren. Onder leiding van de workshopleider en zijn/haar begeleider neem je twee  liederen met elkaar door.
Daarna komen er nieuwe workshopleiders die de volgende twee liederen instuderen. Best pittig maar ontzettend leuk en met een snel resultaat.
Als sluitstuk komen we allemaal bij elkaar om elk lied meerstemmig met elkaar uit te voeren. Het hoogtepunt van de middag want dan hoor je pas hoe het lied echt klinkt.

Deelname kost 7 Euro per persoon als je koor lid is van Code-Music en 10 euro als dat niet het geval is. Schrijf s.v.p. uiterlijk 30 september in, dan weten we hoeveel readers we moeten drukken. Je kunt je via deze link inschrijven.

De zangdag wordt gehouden op zondag 6 oktober a.s. in de Verrijzeniskerk, Bachlaan 148 in Zwolle. Zwolle is met de trein goed bereikbaar. De kerk is om 12:00u. open en we beginnen om 12:30 uur.
Wil je s.v.p. bij de ingang zoveel mogelijk met gepast geld betalen?

We hopen je terug te zien op zondag 6 oktober.

Met vriendelijke groeten,
Leo van Rijt
Code-Music
http://www.code-music.nl