HAARLEM - Zoals eerder is aangekondigd, zouden we zaterdag 9 maart a.s. graag een Kinderkoorfestival willen houden in Haarlem. Helaas valt de belangstelling wat tegen. Er hebben zich slechts  twee koren aangemeld: het Andreas Kinder- en Tienerkoor uit Almere Buiten en De Geluksvogels uit Nieuw-Vennep. Zij zijn al druk aan het oefenen en voor hen zou het niet doorgaan van het festival een grote teleurstelling zijn.

We willen het festival toch door laten gaan, maar dan met een wat andere opzet. We nodigen nu met nadruk ook kinderkoordirigenten uit die alleen of samen met een aantal van hun koorleden gewoon een fijne zangmiddag willen beleven zonder zelf op te treden. We luisteren niet alleen naar de twee genoemde koren, maar we zullen ook veel samen zingen: een gevarieerd repertoire van nog niet zo bekende liederen die goed passen in de liturgische vieringen, zowel liederen die je in iedere viering kunt zingen als  liederen voor speciale dagen en gelegenheden. Ook een uitstekende gelegenheid om onderling repertoire-ideeën uit te wisselen!

We vragen als kostenbijdrage voor deze middag € 10,00 (kinderkoorleden  € 1,00), inclusief koffie/thee/limonade en bladmuziek. Dit bedrag kan bij aankomst worden betaald.
De middag begint om 13.30 uur (ontvangst met koffie/thee/limonade vanaf 13.00 uur) en duurt tot 16.00 uur.
Locatie: RK Kerk ‘Moeder van de Verlosser’, Prof. Eijkmanlaan 48, 2035 XB  Haarlem.

Aanmelden kan per e-mail. Vermeld daarbij:
•    naam en contactgegevens
•    de naam van het koor en de parochie waar dit koor zingt
•    het aantal deelnemers (aantal volwassenen en aantal kinderen apart vermelden)

Voor een goede organisatie van deze middag zouden wij graag uiterlijk 1 maart a.s. weten op hoeveel deelnemers we mogen rekenen.

Namens de  werkgroep Kind-Koor-Kerk van de NSGV Haarlem-Amsterdam
Bert Stolwijk