BERGEN OP ZOOM - Hij kreeg de versierselen opgespeld in de Lourdeskerk, waar hij al sinds 1977 organist is. Vanaf 1950 is Chris dirigent en organist geweest in diverse kerken. Zo speelde hij in de voormalige parochie van de H. Martelaren van Gorkum en later in de parochie van de H. Maagd. In de St. Josephkerk bespeelde hij jarenlang het orgel en was hij dirigent van een koor en dat deed hij later ook in de kerk van het Heilig Hart van Jezus. 
Muziek speelt een belangrijke rol in het leven van Chris. Zo was hij van 1972 tot en met 1995 lid van de Commissie Optocht van de Stichting Vastenavend. Hij hield zich voornamelijk bezig met de vastenavendmuziek en schreef jarenlang de melodiën voor het vastenavendliedje.
Ook was Chris bijna twintig jaar betrokken bij de Stichting Stadsorgel Lammerientje. Tot en met vorig jaar verzorgde hij het Muzikaal Matinee in de Warandeflat waar hij mensen liet genieten van muziek. Bij Stichting Lievevrouwegilde heeft Chris tot 1970 de regie gevoerd over de deelname van muziekgroepen aan de Maria Ommegang.

Bron: R.K. Lieve Vrouwe Parochie, Bergen op Zoom; 26 september 2011
http://www.rkboz.nl/