Oud-bestuurslid Ad Bergman van de NSGV Breda is nog steeds erg actief voor de NSGV! Onlangs heeft hij de registers gereed gekregen van de jaargangen van Opmaat van 1985-2007 (toen Opmaat nog als een boekje verscheen; Opmaat is het periodiek van de NSGV Breda.), volgens trefwoorden en volgens de jaargangen. Daarmee zijn die oude jaargangen met nog steeds lezenswaardige artikelen ontsloten!

De registers zijn terug te vinden op de website: www.nsgv.nl klik door naar > Den Bosch > klik door naar Periodiek (helemaal onderaan).

Wanneer u zelf niet beschikt over de oude jaargangen en toch een artikel wilt raadplegen, kunt u dit inzien in de Toonzaal van de NSGV Den Bosch, waar de jaargangen nu prachtig ingebonden met goudopdruk staan te pronken! U kunt ook tegen kostprijs een kopie aanvragen bij: 
Voor een bezoek kunt u een afspraak maken met beheerder de heer Wil Marcus, telefoon 024 677 39 98. E-mail: wilmarcus@upcmail.nl of met mevrouw Greet Kleijberg, telefoon bisdom 073 612 54 88. E-mail: nsgv@bisdomdenbosch.nl.

Bron: Nieuwsbrief NSGV Den Bosch; januari 2011