UTRECHT - Op zaterdag 11 juni is er wederom een lieddag van het Johannescentrum. Men start om 10.30u (inloop vanaf 10u.). De dag eindigt tegen 16.30.
Onder leiding van Wick Gispen wordt al zingend kennis gemaakt met de nieuwe oecumenische liedbundel ‘Zangen van Zoeken en Zien’. Het centrale thema is schepping.
Chris van Bruggen is deze dag gast en zal onder meer vertellen over het ontstaan van de bundel. Tevens zal hij de begeleidingsbundel presenteren.

Men kan zich als koor, maar ook als individuele zanger of liefhebber van mooie liedteksten aanmelden. Dat kan (liefst voor 31 mei) per mail via lieddag@johannescentrum.nl Ook voor vragen kun je hier terecht.
Aan deze dag wordt verder meegewerkt door Ronald Roosjen (begeleiding op piano) en Kees Wijnen. De kosten voor de dag bedragen € 25, - (inclusief bladmuziek, koffie, thee en een lunch).
Het Johannescentrum is aan de Moezeldreef 400, 3561GD Utrecht. De locatie is op loopafstand van station Utrecht Overvecht. Tevens is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de buurt. Kijk voor meer informatie op www.johannescentrum.nl.